Digital Summit Kansas City Agenda

Wednesday, May 15, 2024

8:00 AM - 9:00 AM
Networking Breakfast     
9:00 AM - 9:15 AM
Emcee Opening KickoffLydia TaylorOpening Remarks   
9:15 AM - 10:15 AM
Why People Do What They Do—And How to Get Them to Do What You WantNancy HarhutKeynote   
10:15 AM - 10:30 AM
15-minute Networking Break Networking   
10:30 AM - 11:15 AM
Optimize Your Brand Advertising Using the “CMO” ScorecardTy HeathBreakout SessionData & AnalyticsRoom 3Climber
10:30 AM - 12:00 PM
Rank Higher on Google: Your Playbook for Effective Content, Site Optimization, and Link BuildingGreg GiffordMasterclassSEORoom 1 
Audit to Action: A Structured Approach to Strengthening Your Social PresenceJennifer RadkeMasterclassSocial MediaRoom 2 
11:15 AM - 11:30 AM
15-minute Session Break Networking   
11:30 AM - 12:15 PM
Using AI to Create Great Email Marketing Campaigns in Less TimeJeanne JenningsBreakout SessionEmailRoom 3Fundamental
12:15 PM - 1:15 PM
Networking Lunch | Day 1 Networking   
1:15 PM - 2:00 PM
AI-Enhanced Customer Journeys: Unveiling Practical AI-Powered Tools and Tips for Growth Hacking Clients and BusinessesSok VerderyBreakout SessionData & AnalyticsRoom 3Climber
1:15 PM - 2:45 PM
Dominate Local SEO: Your Playbook for Impactful Google Business Profiles and Customer ReviewsGreg GiffordMasterclassSEORoom 1 
Building Community Through Good Times and BadJennifer RadkeMasterclassSocial MediaRoom 2 
2:00 PM - 2:15 PM
15-minute Session Break Networking   
2:15 PM - 3:00 PM
How to Find Your Breakthrough Use Case for GenAIArvell CraigBreakout SessionAIRoom 3 
2:45 PM - 3:15 PM
30-minute Master Class Break Networking   
3:00 PM - 3:15 PM
15-minute Session Break Networking   
3:15 PM - 4:00 PM
Instagram Marketing with IntentionQuinn TempestBreakout SessionSocial MediaRoom 1 
Breakout SessionJennifer BraunschweigerBreakout SessionBrandingRoom 2 
Data’s in the Details: Why You Need a Data Landscape Map and How to Build OneNatalie JacksonBreakout SessionData & AnalyticsRoom 3Maven
4:00 PM - 4:15 PM
15-minute Passing Break  Networking   
4:15 PM - 5:00 PM
Fireside Chat with Chris Hybl, Moderated by Brian McGannonChris Hybl Brian McGannonFireside Chat Room 1 
No Filters or Shortcuts: A Mindset for Rebuilding Your Brand StrategyMary-Catherine ReinertBreakout SessionBrandingRoom 2Maven
Breakout SessionRachel HodgsonBreakout Session Room 3 
5:00 PM - 6:00 PM
Networking Reception & Exhibits Networking   
6:30 PM - 8:00 PM
VIP Reception (for VIP Pass holders or by invitation only) Networking   

Thursday, May 16, 2024

8:00 AM - 9:00 AM
Networking Breakfast     
9:00 AM - 10:00 AM
Keynote SessionTyrel KirkhamKeynote   
10:00 AM - 10:15 AM
15-minute Passing Break Networking   
10:15 AM - 10:45 AM
Resist the Tyranny of the Persona: Create Audience Pofiles that Make You a More Effective MarketerLeigh GeorgeMasterclassBrandingRoom 1 
10:15 AM - 11:00 AM
From Dreams to Dynasty: How the Chiefs Became Champions On and Off the FieldJordan GieslerBreakout SessionBrandingRoom 2 
Next Gen SEO: How to Survive The AI-pocolypseRachel HernandezBreakout SessionSEORoom 3Climber
11:00 AM - 11:15 AM
15-minute Session Break Networking   
11:15 AM - 12:00 PM
Lead with Confidence: Navigate (Constant) Change and AI DisruptionPamela MuldoonBreakout SessionMarketing OperationsRoom 2Climber
Breakout Session Breakout Session Room 3 
12:00 PM - 1:00 PM
Networking Lunch | Day 2 Networking   
1:00 PM - 1:45 PM
Unleash the Power of AI & Keywords: Supercharge Your Copywriting & VisibilityJerri HelmsBreakout SessionSEORoom 2Fundamental
Managing 101, or How to Make Your First Manager Role NOT the Worst Job EverAndrew RosenBreakout Session Room 3Climber
1:00 PM - 2:30 PM
From Bland to Brand: Craft Messaging Worth Paying Attention ToLeigh GeorgeMasterclassBrandingRoom 1 
1:45 PM - 2:00 PM
15-minute Session Break Networking   
2:00 PM - 2:45 PM
Apply the Art of Behavioral Analytics and Increase Your Conversion Rate Optimization (CRO) RateSean McCarthyBreakout SessionData & AnalyticsRoom 2Fundamental
Testing Emails for SuccessHeather Plumlee Tessa ShullBreakout SessionEmailRoom 3Climber
2:30 PM - 3:00 PM
30-minute Master Class Break Networking   
2:45 PM - 3:00 PM
15-minute Session Break Networking   
3:00 PM - 3:45 PM
Unlocking Your Personal Brand: The Key to Career SuccessKrista MasilionisBreakout SessionBrandingRoom 1Maven
Breakout SessionEric CarlsonBreakout SessionBrandingRoom 2 
Beyond Traditional Marketing: Leveraging Experiences to Build Lasting Brand AffinityGuneet KaurBreakout SessionCustomer JourneyRoom 3