Digital Summit Washington DC Agenda

Wednesday, July 31, 2024
9:00 AM - 9:15 AM   Emcee Opening Kickoff  
9:15 AM - 10:15 AMKeynote  Opening KeynoteJon Youshaei 
10:15 AM - 10:30 AMNetworking  15-minute Networking Break  
10:30 AM - 12:00 PMMasterclassRoom 1SEO SEO in the Age of AI: Tools and Strategies to Upgrade your GameMatthew Capala 
10:30 AM - 12:00 PMMasterclassRoom 2BrandingResist the Tyranny of the Persona: Create Audience Profiles that Make You a More Effective MarketerLeigh George 
10:30 AM - 11:15 AMBreakout SessionRoom 3VideoProducing Video Content in the Age of AI Michael HoffmanClimber
11:15 AM - 11:30 AMNetworking  15-minute Passing Break  
11:30 AM - 12:15 PMBreakout SessionRoom 3ContentHuman-Centered Marketing: Creating Standout Content to Connect & ConvertCari O'BrienClimber
12:15 PM - 1:15 PMNetworking  Networking Lunch | Day 1  
1:15 PM - 2:45 PMMasterclassRoom 1SEO SEO Audit in 2024: How to Develop a Winning StrategyMatthew Capala 
1:15 PM - 2:45 PMMasterclassRoom 2BrandingFrom Bland to Brand: Craft Messaging Worth Paying Attention ToLeigh George 
1:15 PM - 2:00 PMBreakout SessionRoom 3Personal BrandingUnleash the Power of Self-Promotion for Your Marketing Career GrowthUpasna GautamClimber
2:00 PM - 2:15 PMNetworking  15-minute Passing Break  
2:15 PM - 3:00 PMBreakout SessionRoom 3Social MediaTips for Knowing When & Why to Jump on a Social TrendNicolle LopezClimber
2:45 PM - 3:15 PMNetworking  30-minute Master Class Break  
3:00 PM - 3:15 PMNetworking  15-minute Session Break  
3:15 PM - 4:00 PMBreakout SessionRoom 1Product Marketing Efficient Website Management for Digital Marketing ProsLauren PolinskyClimber
3:15 PM - 4:00 PMBreakout SessionRoom 2 Your Survival Guide to the Ad Targeting ApocalypseJosh MuskinClimber
3:15 PM - 4:00 PMBreakout SessionRoom 3 Breakout Session  
4:00 PM - 4:15 PMNetworking  15-minute Passing Break  
4:15 PM - 5:00 PMBreakout SessionRoom 1Social MediaCraft Engaging & Shareable Social Media Content that Drives Growth and Engagement Renee D. EdwardsFundamental
4:15 PM - 5:00 PMBreakout SessionRoom 2 Generate Performance Marketing Wins and Long-term Brand Affinity in Today’s Modern Consumer CultureDevon SmithMaven
4:15 PM - 5:00 PMBreakout SessionRoom 3 Breakout Session  
5:00 PM - 6:00 PMNetworking  Networking Reception  
Thursday, August 1, 2024
9:00 AM - 10:00 AMKeynote  Keynote Session  
10:00 AM - 10:15 AMNetworking  15-minute Passing Break  
10:15 AM - 11:45 AMMasterclassRoom 1ContentMasterclass SessionMelanie Deziel 
10:15 AM - 11:00 AMBreakout SessionRoom 2BrandingShe Got Game: Brand Best Practices for the Can’t-Miss Opportunity in Women’s SportsCharlene CorleyClimber
10:15 AM - 11:00 AMBreakout SessionRoom 3CreativityStrategic Sparks: Nurture Daily Creativity in Content Creation Mike BrennanClimber
11:00 AM - 11:15 AMNetworking  15-minute Passing Break  
11:15 AM - 12:00 PMBreakout SessionRoom 2BrandingMastering Digital Branding: Strategies for Online SuccessJuntae DeLaneMaven
11:15 AM - 12:00 PMBreakout SessionRoom 3Social MediaBreakout SessionAiman Ahmed Sarah Gardner 
12:00 PM - 1:00 PMNetworking  Networking Lunch Break | Day 2  
1:00 PM - 2:30 PMMasterclassRoom 1ContentMasterclass SessionMelanie Deziel 
1:00 PM - 1:45 PMBreakout SessionRoom 2Marketing OperationsSEO Evangelism: How to Build Consensus Around Your SEO StrategyChristina ClarkClimber
1:00 PM - 1:45 PMBreakout SessionRoom 3 Breakout SessionAlexandra Palau 
1:45 PM - 2:00 PMNetworking  15-minute Passing Break  
2:00 PM - 3:45 PMBreakout Session  Session Information Coming Soon