Digital Summit Raleigh Agenda

Pre-Conference Masterclasses

Available to Premium & VIP Pass holders. See our pricing page here.

Monday, November 4, 2024

Conference Agenda

Monday, November 4, 2024

10:00 AM - 10:30 AM
30-minute Networking Break     
12:00 PM - 1:00 PM
Lunch | Day 1     
1:00 PM - 1:15 PM
Emcee Opening Kickoff     
1:15 PM - 2:15 PM
Keynote SessionDavid ShingKeynote   
2:15 PM - 2:30 PM
15-minute Networking Break     
2:30 PM - 3:15 PM
Three Keys to Mastering B2B Email Like a Jazz MusicianCliff SealBreakout SessionEmailRoom 1Climber
Content First Omnichannel Planning That Advances the Customer Journey and Drives More Revenue Patty Radford HendersonBreakout SessionContentRoom 2Climber
Swipe Right on Data-Driven Marketing: Leveraging Data to Create More Powerful Stories that Move the NeedleMichael KayeBreakout SessionData & AnalyticsRoom 3Maven
3:15 PM - 3:30 PM
15-minute Networking Break     
3:30 PM - 4:15 PM
Podcast Strategist, Producer, Host, Audio Engineer and Marketer? With AI, Yes, You Can Do It All and Here’s HowBrent BowenBreakout SessionAIRoom 1Climber
Harness the Power of Authentic Storytelling and User-Generated Content (UGC) to Elevate Your BrandAimee RancerBreakout SessionStorytellingRoom 2 
The Missing Piece of Your Social Media Strategy (Spoiler Alert: It's Empathy)Carmen CollinsBreakout SessionSocial MediaRoom 3 
4:15 PM - 4:30 PM
15-minute Networking Break     
4:30 PM - 5:15 PM
Achieve Sales & Marketing Harmony Using the CASH FrameworkA. Lee JudgeBreakout SessionMarketing OperationsRoom 1 
Breakout SessionPaxton GrayBreakout Session Room 2 
How to Make Sure Your Marketing Leads Turn into Real OpportunitiesStephanie RistowBreakout SessionLead GenRoom 3Climber
5:15 PM - 6:15 PM
Networking Reception     

Tuesday, November 5, 2024

9:00 AM - 10:00 AM
Keynote Session Keynote   
10:00 AM - 10:30 AM
30-minute Networking Break     
10:30 AM - 11:15 AM
Swipe to Success: Nailing the Social Media Storytelling Game in 2024Derek K. HubbardBreakout SessionSocial MediaRoom 1Climber
Breakout SessionHilary SuttonBreakout Session Room 2 
Engage, Don't Interrupt: How to Authentically Connect in the New Era of Social Media AdsBrittany WardBreakout SessionSocial MediaRoom 3Maven
11:15 AM - 11:30 AM
15-minute Networking Break     
11:30 AM - 12:15 PM
Email Marketing Tips You NEED to KnowJay SchwedelsonBreakout Session Room 1 
In-house Influencers: How to Activate Your Employees as Brand Ambassadors Thea NealBreakout Session Room 2 
Breakout SessionBrandon RaperBreakout Session Room 3 
12:15 PM - 1:15 PM
Lunch | Day 2     
1:15 PM - 2:00 PM
Unleash the Power of Self-Promotion for Your Marketing Career GrowthUpasna GautamBreakout SessionPersonal BrandingRoom 1Climber
Disambiguating Your Content for SEO, AI, and Google UnderstandingGrant SimmonsBreakout SessionSEORoom 2Climber
How to Leverage Thought Leadership Strategies to Boost Google RankingsKent LewisBreakout SessionSEORoom 3Maven
2:00 PM - 2:15 PM
15-minute Networking Break     
2:15 PM - 3:00 PM
Leverage Email Automation to Boost Your Sales Team's Closing SuccessKevin SnowBreakout SessionEmailRoom 1Climber
Breakout SessionChristina GarnettBreakout Session Room 2 
Breakout Session Breakout Session Room 3 
3:00 PM - 3:15 PM
15-minute Networking Break      
3:15 PM - 4:00 PM
More Information Coming Soon