Agenda At-a-Glance

Wednesday, December 11, 2024

   

8:30am - 10:00am

Masterclasses

10:00am - 10:30am

30-minute Networking Break

10:30am - 12:00pm

Masterclasses

12:00pm - 1:00pm

Registration Opens | Lunch

1:00pm - 1:15pm

Emcee Kickoff

1:15pm - 2:15pm

Keynote Session

2:15pm - 2:30pm

15-minute Passing Break

2:30pm - 3:15pm

Breakout Sessions

3:15pm - 3:30pm

15-minute Passing Break

3:30pm - 4:15pm

Breakout Sessions

4:15pm - 4:30pm

15-minute Passing Break

4:30pm - 5:15pm

Breakout Sessions

5:15pm - 6:00pm

Opening Reception

Thursday, December 12, 2024

   

9:00am - 10:00am

Keynote Session

10:00am - 10:30am

30-minute Networking Break

10:30am - 11:15am

Breakout Sessions

11:15am - 11:30am

15-minute Passing Break

11:30am - 12:15pm

Breakout Sessions

12:15pm - 1:15pm

Lunch

1:15pm - 2:00pm

Breakout Sessions

2:00pm - 2:15pm

15-minute Passing Break

3:15pm - 3:00pm

Breakout Sessions

3:15pm - 3:30pm

15-minute Passing Break

3:15pm - 4:00pm

Breakout Sessions

Join Us At Digital Summit Portland 2024