Digital Summit Philadelphia Agenda

Monday, October 16, 2023
9:00 AM - 9:15 AM   Emcee Opening KickoffMichael Albanese
9:15 AM - 10:15 AMFeatured Speaker  The Death of Marketing AttributionRand Fishkin
10:15 AM - 10:45 AM   30-minute Networking Break 
10:45 AM - 11:30 AMBreakout SessionRoom 1ContentContent-First Omnichannel PlanningPatty Radford Henderson
10:45 AM - 11:30 AMBreakout SessionRoom 2SEOUnleashing the Power of Voice Search to Boost Your Brand's Discoverability!Jerri Helms
10:45 AM - 11:30 AMBreakout SessionRoom 3Lead GenBuild a Lead Generation Machine That Gets Results with AITodd Laire
11:30 AM - 12:30 PM   Lunch Break | Day 1 
12:30 PM - 2:00 PMMasterclassRoom 1BrandingBuild a Revenue-Generating Rolodex: Convert More Leads Through Systematic Target Audience RefinementKate DiLeo
12:30 PM - 1:15 PMBreakout SessionRoom 2ContentProgram B2C Social Content Across Channels to Advance the Customer Journey and Drive More RevenuePatty Radford Henderson
12:30 PM - 1:15 PMBreakout SessionRoom 3AIIs Generative AI Essential to Your Marketing Strategy? Applying Product Thinking to Effectively Evaluate Emerging TechnologiesBilly Collins
1:15 PM - 1:30 PM   15-minute Passing Break 
1:30 PM - 2:00 PM30-minute BreakoutRoom 3Data & AnalyticsHow to Build an Impactful, Data-Backed Digital Marketing CampaignSheena Hakimian
2:00 PM - 2:15 PM   15-minute Passing Break 
2:15 PM - 3:45 PMMasterclassRoom 1BrandingStop Telling Stories! Create Brand Conversations That Actually Convert with The Brand TrifectaKate DiLeo
2:15 PM - 3:00 PMBreakout SessionRoom 3SEOSEO: How To Start Playing Offense Instead Of DefenseChris Long
2:15 PM - 3:45 PM Room 4 Topic-Driven Discussions: Facilitated Group Discussions on Top Marketing Trends 
3:00 PM - 3:15 PM   15-minute Networking Break 
3:15 PM - 3:45 PM30-minute BreakoutRoom 3BrandingSpeak Your Superpower: How to Brag About Your WorkChristine Den Herder
3:45 PM - 4:00 PM   15-minute Passing Break 
4:00 PM - 4:45 PMBreakout SessionRoom 1Lead GenRetail Media Tactics that Extend Your Brand Presence and Amplify ConversionMollie Kehoe
4:00 PM - 4:45 PMBreakout SessionRoom 2ContentWork Your Assets Off: Build with Content Distribution in Mind for More Impact with Less EffortPurna Virji
4:00 PM - 4:45 PMBreakout SessionRoom 3SEOHow to Increase Your Organic Traffic by 7,235.7%Tom Shapiro
4:45 PM - 5:45 PM   Opening Reception, hosted by Wipfli Digital 
Tuesday, October 17, 2023
9:00 AM - 10:00 AMFeatured Speaker  How to Survive and Thrive as a Creative in a Growth OrganizationMallorie Rosenbluth
10:00 AM - 10:15 AM   15-minute Passing Break 
10:15 AM - 10:45 AM30-minute BreakoutRoom 1Lead GenThe Secret Sauce: How to Increase Web ConversionsElise Grosdidier
10:15 AM - 10:45 AM30-minute BreakoutRoom 2 Navigating the Road to Personalization: Top 5 Keys to SuccessRick Bauer Laurie Breen
10:15 AM - 10:45 AM30-minute BreakoutRoom 3ContentStrategic Brainstorming Practices to Generate Impactful and Data-Drive Content IdeasCaroline Slavin
10:45 AM - 11:00 AM   15-minute Passing Break 
11:00 AM - 12:30 PMMasterclassRoom 1SEOContent, Conversion, and Credibility for Your 2023 SEO StrategyMatthew Capala
11:00 AM - 12:30 PMMasterclassRoom 2VideoCracking the Code of YouTube: Search & Content Strategies for Business SuccessDesiree Martinez
11:00 AM - 11:45 AMBreakout SessionRoom 3Data & AnalyticsNavigating Uncertainties of Your Career Journey and Becoming AgileCasey Hall
11:45 AM - 12:00 PM   15-minute Passing Break 
12:00 PM - 12:30 PM30-minute BreakoutRoom 3Lead GenBeyond Transactions: Acquire and Retain Loyal Customers through Personalized ExperiencesJocelyn Merisca
12:30 PM - 1:30 PM   Lunch Break | Day 2 
1:30 PM - 3:00 PMMasterclassRoom 1SEOTech Tools, Backlinks, and Measurement for Your 2023 SEO StrategyMatthew Capala
1:30 PM - 3:00 PMMasterclassRoom 2VideoMaximizing Video Potential: Strategies for Effective Content Creation and Sales ConversionsDesiree Martinez
1:30 PM - 2:15 PMBreakout SessionRoom 3Social MediaAmplify Your Brand Executive’s LinkedIn Presence and Drive Brand TrustCasey Hall
2:15 PM - 2:30 PM   15-minute Passing Break 
2:30 PM - 3:00 PM30-minute BreakoutRoom 1Social MediaFunny You Should Post That: Unleash Your Inner Comedian OnlineMichael Albanese
3:00 PM - 3:15 PM   15-minute Networking Break 
3:15 PM - 4:00 PMBreakout SessionRoom 1BrandingCreating Genuine Conversations to Build Lifelong Customer Loyalty: AI and Behavioral-based Tactics that WorkMartine Cadet
3:15 PM - 4:00 PMBreakout SessionRoom 2VideoProduce 12 Types of Videos that’ll Amplify Your Social Media Strategy and PresenceDerek Dienner
3:15 PM - 4:00 PMBreakout SessionRoom 3ContentRecycle, Reuse, and Reclaim Your Calm: Practical Content Reuse and OptimizationAnna McHugh