Digital Summit Minneapolis Agenda

Wednesday, August 14, 2024
9:00 AM - 9:15 AMOpening Remarks  Emcee Opening Kickoff  
9:15 AM - 10:15 AMKeynote  Opening KeynoteJenny Haggard 
10:30 AM - 12:00 PMMasterclassRoom 1SEORank Higher on Google: Your Playbook for Effective Content, Site Optimization, and Link BuildingGreg Gifford 
10:30 AM - 12:00 PMMasterclassRoom 2Conversion Rate OptimizationDesigning Websites for High Conversion Rates Brian Massey 
10:30 AM - 11:15 AMBreakout SessionRoom 3BrandingThe Why Behind the Reply: Master Your Digital Voice, Bypass Your Competitors and Win Every TimeNicki Snyder 
11:15 AM - 11:30 AMNetworking  15-minute Passing Break  
11:30 AM - 12:15 PMBreakout SessionRoom 3CMOThe Modern CMO Playbook for 2024 Obele Brown-West HinsleyMaven
12:15 PM - 1:15 PMNetworking  Networking Lunch & Exhibits  
1:15 PM - 2:45 PMMasterclassRoom 1SEODominate Local SEO: Your Playbook for Impactful Google Business Profiles and Customer ReviewsGreg Gifford 
1:15 PM - 2:45 PMMasterclassRoom 2Conversion Rate OptimizationSuccessfully Analyze A/B tests on Your WebsiteBrian Massey 
1:15 PM - 2:00 PMBreakout SessionRoom 3 Breakout SessionSok Verdery 
2:00 PM - 2:15 PMNetworking  15-minute Passing Break  
2:15 PM - 3:00 PMBreakout SessionRoom 3Social MediaAvoid Avoidable Security Breaches: Fundamentals of a Good Social Media AuditSue SernaClimber
2:45 PM - 3:15 PMNetworking  30-minute Master Class Break  
3:00 PM - 3:15 PMNetworking  15-minute Session Break  
3:15 PM - 4:00 PMBreakout SessionRoom 1VideoMastering High-Quality Video Content Within BudgetHeather LeeClimber
3:15 PM - 4:00 PMBreakout SessionRoom 2 Breakout Session  
3:15 PM - 4:00 PMBreakout SessionRoom 3SEONext Gen SEO: How to Survive The AI-pocalypseRachel Hernandez 
4:15 PM - 4:30 PMNetworking  15-minute Passing Break  
4:15 PM - 5:00 PMBreakout SessionRoom 1InfluencerHow to Create a Social Media Influencer PlaybookMary MoenningFundamental
4:15 PM - 5:00 PMBreakout SessionRoom 2Data & AnalyticsGoogle Analytics 4 (GA4) Doesn’t Actually Suck: Optimize Your GA4 Property to Get More Out of Your DataNate Tower 
4:15 PM - 5:00 PMBreakout SessionRoom 3StorytellingReviving Loyalty: How to Reach & Retain Today’s ConsumersGina MichnowiczClimber
5:00 PM - 6:00 PMNetworking  Networking Reception & Exhibits  
6:30 PM - 8:00 PMNetworking  VIP Reception (By Invitation Only)  
Thursday, August 15, 2024
9:00 AM - 10:00 AMKeynote  Keynote Session  
10:00 AM - 10:15 AMNetworking  15-minute Passing Break  
10:15 AM - 11:45 AMMasterclassRoom 1Social MediaAudit to Action: A Structured Approach to Strengthening Your Social PresenceJennifer Radke 
10:15 AM - 11:00 AMBreakout SessionRoom 2WebsiteHow to Execute an Impactful Website Design SystemRex RaineyFundamental
10:15 AM - 11:00 AMBreakout SessionRoom 3SEONavigating the Future of SEO: Embracing AI Advances and Google's Recent ChangesTaylor KurtzClimber
11:00 AM - 11:15 AMNetworking  15-minute Passing Break  
11:15 AM - 12:00 PMBreakout SessionRoom 2EmailElevate Your Email Marketing with Best Practices & AI-Powered TestingJerri HelmsFundamental
11:15 AM - 12:00 PMBreakout SessionRoom 3ProgrammaticBecome a Marketing Hero and Target Audiences Anywhere: Best Practices for Amazon DSP CampaignsSenthil GovindanFundamental
12:00 PM - 1:00 PMNetworking  Networking Lunch & Exhibits  
1:00 PM - 2:30 PMMasterclassRoom 1Social MediaBuilding Community Through Good Times and BadJennifer Radke 
1:00 PM - 1:45 PMBreakout SessionRoom 2Marketing OperationsLead with Confidence: Navigate (Constant) Change and AI DisruptionPamela MuldoonClimber
1:00 PM - 1:45 PMBreakout SessionRoom 3Personal BrandingLeverage LinkedIn to 10x your Personal BrandZuri GodfreyClimber
1:45 PM - 2:00 PMNetworking  15-minute Passing Break  
2:00 PM - 2:45 PMBreakout SessionRoom 2InfluencerHow to Use Influencers & UGC to Step Up Your Organic Content GameKate LoffioClimber
2:00 PM - 2:45 PMBreakout SessionRoom 3LeadershipThe Kindness Advantage: Creating a Ripple Effect in MarketingCindy RoweClimber
2:30 PM - 3:00 PMNetworking  30-minute Master Class Break  
2:45 PM - 3:00 PMNetworking  15-minute Session Break  
3:00 PM - 3:45 PMBreakout SessionRoom 1AI Future-Proofed Marketing: You, Me, & Our Cyborg AudiencesGreg SwanClimber
3:00 PM - 3:45 PMBreakout SessionRoom 2 Breakout Session   
3:00 PM - 3:45 PMBreakout SessionRoom 3 Breakout Session